Двокреветни Соби

Најдобар избор за вашeto бизнис патувања и и тоа по најповолна цена. Понуди за еднокреветни хотелски соби и сите услуги што Ви ги нудиме во Хотел Капиштец, Скопје, Македонија.

Општи Информации

Нашите соби се дизајнирани и опремени така да ви овозможат максимална удобност и функционалност. Сите соби се во топли тонови и комплетирани со сите погодности и удобности за вашиот индивидуален одмор

Нашите соби имаат функционален изглед во тивка, мирна и безбедна околина со поглед на зеленило и убава природа. Светли, модерни и функционални. Купатилата имаат туш и тоалет како стандард. Исто така има сателитска телевизија, телефон, мини-бар за освежување, телефон и други подобности.

Сите деца помали од 12 години спијат бесплатно доколку има кревет во собата

Удобности

Во секоја соба на ваше рсполагање има:

  • LCD Телевизор со кабелска телевизија
  • Бесплатен брз и безжичен Интернет
  • Клима уреди и парно затоплување
  • Бања со индивидуален туш
  • Мини Бар
  • Опрема за варење кафе и чај
  • Фрижидер
  • Работна маса со стол