За Хотелот Капиштец

Во Хотел Капиштец, ќе доживеете еден совршен спој на удобност, угостителството и безконечно гостопримство. Тука ќе ви се посвети лично внимание какво нема да добиете во било кој друг хотел во Скопје

Удобности

Ново реновирани и модерно опремени соби.

Удобни соби во тивка и безбедна околина.

Бесплатен паркинг за нашите гости пред самиот хотел.

15 минути прошетка до главните туристички атракции.